Nieuws
DECEMBER 2002

SINT - WEDSTRIJD

De Sint is bij ons langs geweest en heeft pakjes achtergelaten voor de klanten, op 6, 7 en 8 december.

De winnende loten van de wedstrijd hangen uit in onze zaken.
Kom dus snel kijken of je gewonnen hebt.

NOVEMBER 2002

Er is een aanpassing gebeurd aan ons wedstrijdsyteem. Het was nogal zwaar telwerk voor ons om de winnaar te vinden in de massale inzendingen en vaak hadden vele klanten te weinig tijd om een formuliertje in te vullen. Daarom krijgt iedere klant voortaan een nummertje mee naar huis waarmee hij kans maakt op de €50. Om de 2 maanden wordt er een winnend lot getrokken en de eigenaar hiervan heeft dan 15 dagen tijd om zijn prijs af te halen. Gebeurt dit echter niet dan wordt deze prijs toegevoegd aan de nieuwe prijs en dan is er dus bij de volgende trekking €100 te winnen.

CEZIL HAS LEFT THE BUILDING

Inderdaad beste mensen, Cezil heeft helaas Bosporus Kebap in de steek gelaten. De jongen is SMOORVERLIEFD, ja, de liefde voor zijn meisje is groter dan de liefde voor de centjes die hij verdiende bij ons. CEZIL, bedankt voor de bewezen diensten.

OKTOBER 2002

INDIANENVERHAAL

U heeft misschien gehoord dat Bosporus Hoeselt zou verhuizen, weg uit Hoeselt... Wees gerust, dit is NIET WAAR !!!
Wij vragen ons ook af wie dit Indianenverhaal verzonnen heeft. Indien u hem tegenkomt zeg hem dan dat hij met zijn rooksignalen de hele wereld laat weten dat Bosporus Hoeselt blijft waar hij is en dat iedereen nog steeds welkom is voor de lekkerste kebap.

UGH

SEPTEMBER 2002

NIEUWE RECLAME

Wie kortelings langs één van onze zaken gepasseerd is kan er niet langsgekeken hebben. Inderdaad, ze zijn er, onze prachtige nieuwe lichtreclames. Klik op de afbeelding voor een groter formaat.

AUGUSTUS 2002

BEETLES - SARI - WEDSTRIJD

Heel wat nieuws in de maand augustus... Om te beginnen willen we uw aandacht even vestigen op onze promowagens. Klik op de afbeelding hiernaast voor een grote foto. Mooooooooooooooi he !!! Indien je ze bij jou aan huis wil zien, gewoon even bellen en 10 kebapkes bestellen :-) .

Voor alle mooie meiden die ongerust zijn om de afwezigheid van Sari on onze zaak te Hoeselt... maak u geen zorgen, we hebben onze lieve jongen naar het verre China gestuurd om tot inkeer te komen. Het was echt wel nodig en tegelijk kan hij daar de markt verkennen.
Het is gebeurd, we hebben een eerste winnaar... euh... winnares van onze € 50 wedstrijd. De naam van deze mooie dame is Nathalie Keunen. De juiste antwoorden waren : 16 stoelen en 614 juiste antwoorden. Wil je de nieuwe vragen weten? klik dan hier.

 

JULI 2002

! ! ! ! WEDSTRIJD ! ! ! !

Eindelijk gaan we van start met onze reuze wedstrijd. Onze excuses voor het lange wachten, maar blijkbaar zijn er in deze wereld nog steeds mensen die hun beloftes niet nakomen, waardoor we voorlopig geen officiële formulieren-box hebben. We hebben dan maar besloten om van start te gaan met een ultra moderne schoendoos ;-). Wil je alles te weten komen van onze wedstrijd? Klik dan HIER - HIER - HIER

 

JUNI 2002

WEDSTRIJD & PROMO WAGEN

We zijn nog volop bezig aan de voorbereidingen van de wedstrijd. Alvast bedankt voor jullie inzendingen met ideeën. Kom zeker en vast binnen enkele dagen terug om hier online mee te spelen aan de leukste wedstrijd van het land ;-).

Onze promowagens zijn gearriveerd.

MEI 2002

!!! WEDSTRIJD - WEDSTRIJD - WEDSTRIJD !!!

Volgende maand lanceert Bosporus kebap zijn maandelijkse online wedstrijd... We hebben al enkele vragen klaar voor jullie, maar graag hadden we van jullie nog wat extra leuke ideeën of goede vragen gekregen. Stuur ze dus zo snel mogelijk naar info@bosporus.be. Alvast bedankt vanwege het ganse Bosporus gezelschap !!!

 

APRIL 2002

Waarschijnlijk had u al door dat Bosporus een nieuw onderhoudsman gevonden heeft voor de website.
Deze man gaat ervoor zorgen dat er maandelijks verse info in alle kleuren en geuren zal te vinden zijn op de nieuws pagina.
Bosporus hoopt dat deze man zijn beloftes beter gaat nakomen dan zijn voorganger, Mavi heeft er alleszins het volste vertrouwen in !!!